Dietetyka (stacjonarne) Drugi semestr pierwszego roku dietetyki
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2020L | 2021L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|
Chemia żywności 0201-DIET-1-2031S | 2020L - ... | NIE | ||
Język obcy 0201-DIET-1-2091S | 2020L - ... | NIE | ||
Mikrobiologia ogólna i żywności 0201-DIET-1-2041S | 2020L - ... | NIE | ||
Organizacja pracy 0201-DIET-1-2081S | 2020L - ... | NIE | ||
Parazytologia 0201-DIET-1-2051S | 2020L - ... | NIE | ||
Podstawy ekonomii 0201-DIET-1-2021S | 2020L - ... | NIE | ||
Studenckie praktyki zawodowe 0201-DIET-1-2101S | 2020L - ... | NIE | ||
Towaroznawstwo 0201-DIET-1-2071S | 2020L - ... | NIE | ||
Wychowanie fizyczne 0201-DIET-1-2011S | 2020L - ... | NIE | ||
Żywienie człowieka zdrowego 0201-DIET-1-2061S | 2020L - ... | NIE |