"Akademia Nauk Stosowanych Stefana Batorego" - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Dietetyka (niestacjonarne) Drugi semestr drugiego roku dietetyki

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka (niestacjonarne) (DIET-N1-1920)
Etap: Drugi semestr drugiego roku dietetyki (DIET-22)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr drugiego roku dietetyki
Następne etapy: Pierwszy semestr trzeciego roku dietetyki
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: Dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2020L 2021L 2022L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Analiza i ocena jakości żywności 0201-DIET-1-4051N 2020L - ... NIE
Fizjologia człowieka 0201-DIET-1-4021N 2020L - ... NIE
Genetyka 0201-DIET-1-4031N 2020L - ... NIE
Higiena, toksykologia i bezpieczeństwo żywności 0201-DIET-1-4061N 2020L - ... NIE
Planowanie i budowanie kariery zawodowej 0201-DIET-1-4011N 2020L - ... NIE
SPA & Wellness 0201-DIET-1-4091N 2020L - ... NIE
Studenckie praktyki zawodowe 0201-DIET-1-4121N 2020L - ... NIE
Sztuka kulinarna 0201-DIET-1-4101N 2020L - ... NIE
Technologia żywności i potraw 0201-DIET-1-4071N 2020L - ... NIE
Żywienie człowieka chorego 0201-DIET-1-4041N 2020L - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)