Dietetyka (niestacjonarne) Drugi semestr pierwszego roku dietetyki
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2019Z | 2019L | 2020Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Chemia żywności 0201-DIET-1-2010 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Język obcy 0000-OU-0080 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Mikrobiologia ogólna i żywności 0201-DIET-1-2020 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Organizacja pracy 0201-DIET-1-2060 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Parazytologia 0201-DIET-1-2030 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Podstawy ekonomii 0000-OU-0090 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Studenckie praktyki zawodowe 0201-DIET-1-2070 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Towaroznawstwo 0201-DIET-1-2050 | 2019L - ... |
![]() |
NIE | ||
Wychowanie fizyczne 0000-OU-0010 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Żywienie człowieka zdrowego 0201-DIET-1-2040 | 2019L - ... |
![]() |
NIE |