Dietetyka (niestacjonarne) Drugi semestr pierwszego roku dietetyki
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
| Przedmiot |
Okres |
2019Z | 2019L | 2020Z |
Wymagany do warunku |
|---|---|---|---|---|---|
| Chemia żywności 0201-DIET-1-2010 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Język obcy 0000-OU-0080 | 2019L - ... |
|
|
|
NIE |
| Mikrobiologia ogólna i żywności 0201-DIET-1-2020 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Organizacja pracy 0201-DIET-1-2060 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Parazytologia 0201-DIET-1-2030 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Podstawy ekonomii 0000-OU-0090 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Studenckie praktyki zawodowe 0201-DIET-1-2070 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Towaroznawstwo 0201-DIET-1-2050 | 2019L - ... |
|
NIE | ||
| Wychowanie fizyczne 0000-OU-0010 | 2019L - ... |
|
|
|
NIE |
| Żywienie człowieka zdrowego 0201-DIET-1-2040 | 2019L - ... |
|
NIE |
